Web31

LightUUp Webdesign

Wie wij zijn

LightUp maakt website’s voor de Freelancer die wilt groeien en voor de MKB-er die zich wilt onderscheiden.

Toch al heel wat jaartjes ervaring

LightUp is een jong bedrijf met al heel wat jaartjes ervaring.
Al jaren houden we ons bezig met het bouwen en onderhouden van websites en webshops. Sinds kort bestaat LightUp onder de huidige naam.
Met als doel: Doen wat we leuk vinden. 

LightUp is een klein webdesign bedrijf

Begin 2021 is Angelo Hoornick begonnen met met LightUp Webdesign.
Samwen met zijn  zijn Partner Linda Roijers. Beroepsmatig heeft Angelo veel te maken gehad met marketing. Het ontwerpen van media materiaal en het bouwen en onderhouden van websites.
Het werken aan online content is stiekem toch een passie.

Waarborging kwaliteit

Het leveren van kwaliteit begint met goed luisteren.
Luisteren naar de wensen van de klant.
Kwaliteit is ook eerlijk zijn. Naar de klant toe, maar ook naar ons zelf. Weten wat we wel en niet kunnen. Soms moeten wensen aangepast worden of zullen we iemand moeten inhuren ter ondersteuning. Denk aan het inhuren van een fotograaf.
Soms moeten we gewoon onze schouders er onderzetten en net dat stapje extra doen om een mooi resultaat te verwezenlijken.

LightUp is

Creatief

Op het internet is er ontzettend veel mogelijk. Wij blijven graag op de hoogte en volgen nieuwe ontwikkelingen. Deze kennis kunnen we creatief inzetten, voor het behalen van de doelstellingen van onze projecten.

Jong

LightUp is een jong bedrijf. Deze gedachte willen we vast houden. Dit maakt ons flexibel. We durven nieuwe uitdagingen aan en jagen onze dromen na.

& Gedreven

Gedreven om te groeien en te presteren. Zowel bedrijfsmatig als project matig.
Liever wat extra uren in kleine details stoppen en de glimlach van een klant. Dan achteraf bedenken dat we met lopende band werk bezig zijn.

Onze services